Treceți la conținutul principal

Aquaman

Aquaman a avut cele mai mari incasari din toata seria cu eroi de la DC.

Primele 5 minute din film sunt mizerie PC totala. Barbatul pasiv. Femeia mica dar care arunca cu stanci si bate 10 odata. Copilul persecutat de baietii rai. Incercati sa taiati tot ce e pana la "in zilele noastre", restul e ok.

In primul rand, Aquaman este reusit ca si power trip.In cazul asta te pune in pielea unui zeu al marilor si ii iese asta foarte bine.

James Wan a mai facut o chestie misto: a renuntat la dark si edgy. Aquaman e un film facut cu naivitatea anilor 80 si cu realizarile tehnice de acum. Deci daca v-a placut Gardienii Galaxiei 2, o sa va placa si asta,

Si nu e intamplator ca in anii 80 s-au facut cele mai tari filme de actiune.

Este un film care trebuie vazut? Nu. Dar pentru o ora jumatate de distractie merge.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Alastair Reynolds - Spatiul Revelatiei

Spatiul Revelatiei este ceea ce ar ar fi trebuit sa fie SF-ul in 2018. Daca ar fi urmat traiectoria inceputa de Asimov si clasici, am fi ajuns la Spatiul Revelatiei. Celelalte carti de SF noi carora le-am facut review sunt in afara acestei traiectorii.

Ce face foarte bine Alastair sunt doua lucruri:
- face upgrade la toate gadgeturile si tehnologia viitorului imaginat - tot ceea ce stim, roboti, nave, lasere, etc, sunt ridicate la nivelul la care ni le putem imagina acum
- autorul are in spate o cariera la Agentia Spatiala Europeana, unde a lucrat 14 ani, si a avut grija ca toate gadgeturile descrise sa se bazeze pe ceea ce stim deja ca este posibil.

Politic, lumea aceasta este condusa de diferite mobs (gloata furioasa), ceea ce e un experiment care deja merita pretul cartii. Acestea imita toate tipurile cunoscute, de la progresistii americani la organizatia terorista Sendero Luminoso. Emotional imature si ideologizate, moburile induc in societate instabilitate, nimeni nestiind cat isi va…

Provincia Alberta, cea mai tare faza ecologica de anul asta. Link.

Cea mai fantastica chestie ecologica pe care am vazut-o anul asta: provincia canadiana Alberta este complet eliberata de sobolani. Bine, ca ii vaneaza din anii '70. Cu totii, guvernul si oamenii obisnuiti. https://nationalpost.com/news/canada/the-stirring-story-of-how-alberta-became-the-first-place-in-the-world-to-banish-the-rat Sa lichidezi absolut orice sobolan de 10 cm de pe o suprafata egala cu a Romaniei arata ce pot realiza oamenii daca isi propun.

Youtube: Life of Boris

Am descoperit canalul asta de Youtrube si m-am stricat de ras.

Postarile lui prezinta modul de viata a unui slav, bucataria slava, slavul se plimba prin lume, isi face cooling system cu vodca, etc

Autorul este un ... nu se stie ce este exact, fiindca se tine anonim, decat ca este un slav. Si ca lucreaza in Letonia, ceea ce inseamna ca e probabil rus si lucreaza in IT.
Desigur trebuie sa stii engleza.